ALCAR SLOVAKIA spustil 05.09.2016 novú kampaň JESEŇ-ZIMA 2016. 

Vaše auto tak môžete s príchodom jesene prezuť do setu diskov značiek AEZ, DOTZ, DEZENT a ENZO. Naša ponuka je už tradične široká, rozdelená do kategórií hliníkové, oceľové a hybridné disky. 

V rámci jesennej kampane odporúčame modely DEZENT TD, DARK, a GRAPHITE- v striebornom, tmavom aj grafitovom lakovaní. Ďalej disky väčších priemerov AEZ YACHT DARK a AEZ REEF, AEZ REEF si. 
Disky si môžete vyskúšať v našom 3D konfigurátori. Pri výbere správneho disku pre Vaše potreby tak môžete okrem technických špecifikácií zohľadniť dokonalý vizuálny súlad Vášho vozidla a ALCAR diskov. Konfigurátor uľahčuje motoristom výber správneho disku, ktorý je svojim dizajnom vhodný na konkrétne auto a jeho farebné prevedenie 

ALCAR ručí za kompatibilitu našich diskov s TPMS systémom merania tlaku v pneumatikách. 

Kvalitu a bezpečnosť ALCAR diskov zaručuje fakt , že všetky dodávané disky sú schválené na prevádzku na verejných komunikáciách v SR. Zmluvný predajcovia môžu k zakúpeným diskom motoristom poskytnúť z databázy ALCAR SLOVAKIA typový list, na ktorého základe si zákazník môže nechať pripísať nové schválené.